Nieuwe parklaan 83, 2587 BN SCHEVENINGEN, THE NETHERlands


Hotelschool The Hague & Brasserie Zamen slaan handen ineen


Hotelschool The Hague is sinds 1929 een internationale opleiding tot bachelor in hospitality management aan de Brusselselaan in Den Haag. De studenten verkennen de wereld van gastvrijheid en nemen deel aan twee internationale stages. Tijdens de bacheloropleiding ontwikkelen zij sociale vaardigheden, zakelijke vaardigheden en praktische vaardigheden.

Foto van links naar rechts: Esther Ottens, Stefan Hollen, Sjaak Ouwejan, Fabienne Baart en Iris van Haren.

Esther Ottens & Fabienne Baart, beide alumni’s van de hotelschool, en nu uitbaters van Brasserie Zamen, zijn sinds 1 augustus open op de Nieuwe Parklaan 83 te Scheveningen. De Brasserie is onderdeel van Respect, wonen, zorg & welzijn en iedereen is meer dan welkom. Daarnaast ligt de Hotelschool The Hague letterlijk op steenworp afstand van Brasserie Zamen.

Nadat Fabienne Baart & Esther Ottens tijdens corona zijn begonnen met thuisbezorgd maaltijden voor kwetsbare ouderen vanaf Brasserie Mets op tennisvereniging H.L.T.C. de Metselaars, hebben wij honderden ouderen bereikt door warme tasjes te bezorgen, niet alleen het eten was op temperatuur, maar ook de warmte werd tastbaar, door de tasjes te vullen met zelfgebakken cakes, taarten of brownies van buurtbewoners en tekeningen van kinderen uit de buurt. Ook tijdens deze periode hebben we samenwerking gezocht met de Hotelschool the Hague, om gezamenlijk nog meer ouderen te bereiken. Deze samenwerking bleek vruchtbare bodem voor het heden.

Hotelschool The Hague heeft dit jaar een grootse verbouwing gepland en gezamenlijk hebben we besloten Brasserie Zamen een praktijk outlet te laten zijn voor de Hotelschool The Hague. De samenwerking zal maandag 31 augustus van start gaan.

Brasserie Zamen is vanaf maandag 31 augustus dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur. Iedereen is meer dan welkom!