Nieuwe parklaan 83, 2587 BN SCHEVENINGEN, THE NETHERlands

Brasserie Zamen sluit haar deuren

Maandag 19 oktober zijn wij gestart met afhaal- en thuisbezorgd maaltijden voor de bewoners van Zeewinde & Haagwinde, maar ook voor buurtbewoners uit Scheveningen. We hebben een goed verhaal mede dankzij de samenwerking met Hotelschool The Hague, Respect wonen, zorg & welzijn en het goede doel de Hartstichting. Het aantallen bestellingen stijgen, maar zijn helaas NIET voldoende om afhaal- en thuisbezorgd-maaltijden voort te kunnen blijven zetten.


Ook is er dinsdag 27 oktober tijdens het live-persmoment van minister-president de heer Rutte en minister de heer de Jonge bepaald dat de horeca tot in december dicht moet blijven.

Daarnaast hebben wij donderdag 29 oktober samen met de Hotelschool The Hague besloten en betreuren dat het praktijkonderwijs door de actuele situatie voorlopig in combinatie met digitaal onderwijs op een andere manier gaat plaatsvinden..

Zoals jullie van ons gewend zijn kijken we graag naar oplossingen, maar voor nu kunnen we niet anders doen besluiten dan de Brasserie Zamen tijdelijk te sluiten.

Zodra het RIVM laat weten dat de horeca weer open kan en de Hotelschool The Hague besluit dat de studenten weer aan kunnen sluiten, zullen wij weer met volle enthousiasme de draad oppakken.

Dat betekent voor nu dat je vrijdag 30 oktober je laatste maaltijd kunt bestellen en daar hopen we uiteraard op, zodat we de voorraad kwijtraken.

Voor € 7,50 kun je de laatste maaltijden of flesje wijn bestellen.

We zullen de opbrengsten van de Hartstichting volgende week officieel aan hen overhandigen. Hartelijke dank hiervoor.

Volgende week hebben we nog een grote uitverkoop van de spullen die er dan nog over zijn. Je bent dan ook van harte welkom.

Voor degene die we niet zien of spreken, wensen wij degene allemaal goede gezondheid toe en zien jullie zeker in het nieuwe jaar als Brasserie Zamen weer open mag.

Lieve groeten,
Esther & Fabienne

Een speciale HARTelijke dank aan: de studenten van de Hotelschool The Hague, de bewoners van Zeewinde en Haagwinde en de medewerkers van Respect, wonen, zorg & welzijn, Swapfiets, Sligro, Espressoservice West, New York Pizza & alle vrijwilligers en vrienden van Brasserie Mets (H.L.T.C. de Metselaars)